STAY INSPIRED

Experience the essence of travel

ОСТАНЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Доживејте ја суштината од патувањето

The harmony of travel

Хармонијата на патувањето

STAY IN TOUCH

Be as connected as you want to be.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Бидете толку поврзани колку што Вие сакате

Whenever. Wherever.

Кога ... и Каде

Being away from home or the office has never been so easy, so convenient, so inspiring

Далеку од дома и канцеларија никогаш не било полесно, толку згодно и толку инспиративно

STAY PASSIONATELY

You are special.

Ти си посебен

ОСТАНЕТЕ СТРАСНО

Stay with us and expect highly qualified service and support with a smile.

Останете со нас и очекувајте високо професионална услуга и поддршка со насмевка

Call it our passion.

Тоа е нашата СТРАСТ

Welcome to the art of travel living.

Добредојдовте во уметноста на патувањето и живеењето

ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА - ТУРЦИЈА АНТАЛИЈА БОДРУМ КУШАДАСИ - ЕГИПЕТ ХУРГАДА ШАРМ ЕЛ ШЕИК - ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА - КИПАР - БУГАРИЈА - АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА - ШПАНИЈА - ПОРТУГАЛИЈА - МАЛТА
  • ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА

БРИСЕЛ

Главниот град на Белгија, Брисел, не е само главниот град на Европа. Ако досега не сте го посетиле Брисел, тогаш за Вас стои неоткриен еден встински мултикултурен град, кој ќе ве плени со својата архитектура, цветните плоштади со многубројните кафетерии, прекрасните паркови, готксите катедрали..... Брисел е познат по атомиумот, по вкусната кујна, познатото белгиско чоколадо, по немирниот дух на своите жители, бучните улици и големите шопинг центри. Белгија е родното место на стрипот па незаборавјте да го постетите „Comic Strip Centеr” и секако да се напиете од познатото белгиско пиво...

brisel

Топ 10 места од интерес:

1. Атомиумот
2. Паркот Мини Европа 
3. Главниот плоштад “ Grand Palace”
4. Статуата Manneken Pis
5. Кралската палата
6. Comic Strip Centar
7. Квартот Sablon
8. Европскиот Кварт
9. Wottamer 
10. Паркот BRUPARCK

Предлог програма:

1 ден Препорачуваме: Посета на еден од најубавите плоштади во Европа со воодушевувачка архитектура “Grand Palace”, Катедралата Св. Михаил, Конгресната Хала, познатиот Атомиум, Судот, Градската Куќа, плоштадoт Ројал , Црквата и квартот Шаблон, Кралската Палата, Парламентот, срцето на Европската Унија , Советот на Министрите , Зградата на Европската Комисија и Европскиот Парламент. Ноќевање.
2 ден Препорачуваме посета на паркот Мини Европа, единстевн од овој тип , во кој се претставени 80 европски градови, и над 350 најзначајни архитетонски згарди . Белгија е земјата на чоколадото, па постете го музејот за чоколадо , и засладете се во познатата продавница за чоколади Wottamer.
3 ден Дозволети си прошетка низ прексрасните паркови на Брисел, прошетајте низ тесните улички на стариот град, и седнете на некој од плоштадите за да го вкусите познатото овошно пиво од цреша капини или праска. 
4 ден Приватен трансфер до Аеродром. Препорачуваме да бидете на аеродром 2 часа пред летот.

Цена: од 189 €

Во цената на пакетот е вклучено: 
- Авионски превоз на релација: Скопје- Брисел - Скопје
- Аеродромски такси 
- Хотелско сместување *** / 4 BB

Летови: понеделник и петок
*цената зависи од моментално расположливите места на авио кампанијата.

Во цената на пакетот не е вклучено: 
- Трансфер: Аеродром - Хотел 
- Превоз со автобус: до европскиот каврт на секој половина час, цена 3 Еур
- Приватен трансфер со TAXI, цени од 30-45 Еур

Веб страната од туристичка агенција ЛИОН ОЛИМПИК е од информативен карактер.Со цел за потполна информираност Ве молиме сите информации да ги проверите директно во агенција,по телефон, е-маил или лично. Ви благодариме на разбирањето.