STAY INSPIRED

Experience the essence of travel

ОСТАНЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Доживејте ја суштината од патувањето

The harmony of travel

Хармонијата на патувањето

STAY IN TOUCH

Be as connected as you want to be.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Бидете толку поврзани колку што Вие сакате

Whenever. Wherever.

Кога ... и Каде

Being away from home or the office has never been so easy, so convenient, so inspiring

Далеку од дома и канцеларија никогаш не било полесно, толку згодно и толку инспиративно

STAY PASSIONATELY

You are special.

Ти си посебен

ОСТАНЕТЕ СТРАСНО

Stay with us and expect highly qualified service and support with a smile.

Останете со нас и очекувајте високо професионална услуга и поддршка со насмевка

Call it our passion.

Тоа е нашата СТРАСТ

Welcome to the art of travel living.

Добредојдовте во уметноста на патувањето и живеењето

ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА - ТУРЦИЈА АНТАЛИЈА БОДРУМ КУШАДАСИ - ЕГИПЕТ ХУРГАДА ШАРМ ЕЛ ШЕИК - ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА - КИПАР - БУГАРИЈА - АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА - ШПАНИЈА - ПОРТУГАЛИЈА - МАЛТА
  • Превоз

ТРАНСФЕР УСЛУГИ

ТА Lyon Olympic ви нуди сигурно патување во и надвор од Македонија без оглед на бројот на патници или тип на возило.

Со претходна резервација на вашиот трансфер од аеродром, автобуска или железничка станица и останати места нудиме превоз по поволни цени.

За сите информации контактирајте не на нашите телефони 048 551 300; 048 416 001 или пишете на e-mail: lyon.vesna@gmail.com 

Вршиме превоз на патници и надвор од Македонија, во соседните држави: Бугарија, Турција, Грција, Албанија, Србија ...

Трансфер до и од аеродром Скопје, Солун, Софија, Приштина.

Го проверуваме времете на вашиот лет на секој 30 минути.

Вашиот возач ќе ве чека внатре на аеродром без доплата.

Вашиот возач ке носи знак со ваше име и презиме.

Вашиот возач ке го однесе багажот до возилото.

Вашиот возач ќе ја знае дестинацијата однапред и нема да прашува за насоки.

Веб страната од туристичка агенција ЛИОН ОЛИМПИК е од информативен карактер.Со цел за потполна информираност Ве молиме сите информации да ги проверите директно во агенција,по телефон, е-маил или лично. Ви благодариме на разбирањето.