STAY INSPIRED

Experience the essence of travel

ОСТАНЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Доживејте ја суштината од патувањето

The harmony of travel

Хармонијата на патувањето

STAY IN TOUCH

Be as connected as you want to be.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Бидете толку поврзани колку што Вие сакате

Whenever. Wherever.

Кога ... и Каде

Being away from home or the office has never been so easy, so convenient, so inspiring

Далеку од дома и канцеларија никогаш не било полесно, толку згодно и толку инспиративно

STAY PASSIONATELY

You are special.

Ти си посебен

ОСТАНЕТЕ СТРАСНО

Stay with us and expect highly qualified service and support with a smile.

Останете со нас и очекувајте високо професионална услуга и поддршка со насмевка

Call it our passion.

Тоа е нашата СТРАСТ

Welcome to the art of travel living.

Добредојдовте во уметноста на патувањето и живеењето

ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА - ТУРЦИЈА АНТАЛИЈА БОДРУМ КУШАДАСИ - ЕГИПЕТ ХУРГАДА ШАРМ ЕЛ ШЕИК - ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА - КИПАР - БУГАРИЈА - АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА - ШПАНИЈА - ПОРТУГАЛИЈА - МАЛТА
  • Превоз

АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ

СЛОВЕНИЈА и ИТАЛИЈА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Дете до 10 години
Еден правец - Повратен билет 
ТРСТ Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД
ВЕНЕЦИЈА Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД
ПАДОВА Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД
ВЕРОНА Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД
БРЕША Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД
ДЕСЕНЦАНО Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД
МИЛАНО Среда и Сабота 09:30 3720.00 МКД 1860.00 МКД

СЛОВЕНИЈА и ХРВАТСКА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Повратен
Билет
ЉУБЉАНА Секој ден 17:00 3100 мкд 5580 мкд
КОПЕР Секој ден 17:00 3100 мкд 6200 мкд
ЗАГРЕБ Секој ден 17:00 3100 мкд 5580 мкд
РИЕКА Секој ден 17:00 3720 мкд 6820 мкд
ПУЛА Секој ден 17:00 3720 мкд 6820 мкд
МЕСТРЕ Секој ден 17:00 3100 мкд  

АВСТРИЈА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
ГРАЦ Среда и Сабота 11:30 3100 мкд 5580 мкд
САЛЦБУРГ Среда и Сабота 11:30 4030 мкд 7440 мкд
ВЕЛС Среда и Сабота      
ВИЕНА Вторник Среда и Сабота   3100 мкд 5580 мкд
СТ ПОЛТЕН Среда и Сабота      

ШВАЈЦАРИЈА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање еден правец повратен билет Дете до 4 години Дете до 12 години
Еден правец - Повратен билет  Еден правец - Повратен билет 
БЕРН Среда и Сабота 10:00; 15:30 5200 мкд 9880 мкд 4160.00 МКД - 7800.00 МКД 4160.00 МКД - 7800.00 МКД
ЛУЦЕРН Среда и Сабота 10:00; 15:30 5200 мкд 9880 мкд 4160.00 МКД  - 7800.00 МКД 4160.00 МКД  - 7800.00 МКД
СЕНТ ГАЛЕН Среда и Сабота 10:00; 15:30 5200 мкд 9880 мкд 4160.00 МКД  - 7800.00 МКД 4160.00 МКД  - 7800.00 МКД
ЦИРИХ Среда и Сабота 10:00; 15:30 5200 мкд 9880 мкд 4160.00 МКД  - 7800.00 МКД 4160.00 МКД  - 7800.00 МКД

ГЕРМАНИЈА

Релација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
БЕРЛИН Вторник и Петок 10:30 6820.00 МКД 12 400.00 МКД
ФУЛДА Среда и Сабота 10:30 6820.00 МКД 12 400.00 МКД
ГОТИНЕГЕН  Среда и Сабота 10:30 6820.00 МКД 12 400.00 МКД
ХАМБУРГ Вторник, Среда, Петок и Сабота 10:30 7440.00 МКД 13 640.00 МКД
ХАНОВЕР Среда и Сабота 10:30 7440.00 МКД 13 640.00 МКД
КАСЕЛ Среда и Сабота 10:30 6820.00 МКД 12 400.00 МКД
ПАСАУ Вторник, Среда, Петок и Сабота 10:30 4960.00 МКД 8680.00 МКД
РЕГЕНСБУРГ Вторник, Среда, Петок и Сабота 10:30 5580.00 МКД 9920.00 МКД
VURZBURG Вторник, Петок и Сабота 10:30 6820.00 МКД 12 400 МКД
Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец  Цена на повратен билет
БОХУМ Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД
БОН Среда и Сабота 8:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД
ДОРТМУНД Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД
ДУИЗБУРГ Среда и Сабота 8:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД
ДИЗЕЛДОРФ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД
ЕСЕН Среда и Сабота 8:00 8370.00 МКД 13950.00 МКД
ФРАНКФУРТ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД
КАРЛСРУЕ Среда и Сабота 8:00 6510.00 МКД 11780.00 МКД
ЛЕВЕРКУЗЕН Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД
МАНХАЈМ Среда и Сабота 8:00 6820.00 МКД 12400.00 МКД
МИНХЕН Среда и Сабота 8:00 5580.00 МКД 9920.00 МКД
ШТУТГАРД Среда и Сабота 8:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД
УЛМ Среда и Сабота 8:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД
Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
 
БИЛЕФЕЛД Среда и Сабота 12:00 7440.00 МКД 13640.00 МКД
МИНХЕН Среда и Сабота 12:00 4340.00 МКД 7440.00 МКД
НЕУС Среда и Сабота 12:00 6200.00 МКД 11160.00 МКД
НИРНБЕРГ Среда и Сабота      

ДАНСКА и ШВЕДСКА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец  Цена на повратен билет Дете до 4 години Дете  до 12 години
Еден правец - Повратен билет  Еден правец - Повратен билет 
КОПЕНХАГЕН Сабота 04:00 7440.00 МКД 12 400.00 МКД 4960.00 МКД  - 8060.00 МКД 5580.00 МКД  - 9920.00 МКД
Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец  Цена на повратен билет Дете од 3-12 години Дете од 3-12 години
Еден правец - Повратен билет  Еден правец - Повратен билет 
МАЛМЕ Сабота 04:00 7440.00 МКД 12 400.00 МКД 4960.00 МКД - 8060.00 МКД 5580.00 МКД - 9920.00 МКД
Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 11 години  
Еден правец - Повратен билет   
КОПЕНХАГЕН Сабота 08:30 7440.00 МКД 12400.00 МКД 6820.00 МКД - 8680.00 МКД  
Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Дете до 11 години  
Еден правец - Повратен билет  
МАЛМЕ Сабота 08:30 8680.00 МКД 13 640.00 МКД 6820.00 МКД - 8680.00 МКД  

ЧЕШКА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Еден правец Повратен билет Дете до 4 години Дете до 12 години
Еден правец - Повратен билет Еден правец - Повратен билет 
БРНО Четврток 09:00 4960 мкд 8680 мкд 3100 мкд - 6200 мкд 3410 мкд - 6200 мкд
ПРАГА Четврток 09:00 4960 мкд 8680 мкд 3410 мкд - 6200 мкд 3410 мкд - 6200 мкд

 

 

БУГАРИЈА

Сезонски автобуски превоз

БУРГАС, НЕСЕБАР, ПОМОРЈЕ

Лето 2016

Информации и резервации 048 551 300 ; 048 416 001 

СРБИЈА

Дестинација Денови на поаѓање Време на поаѓање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет Цена на студентски билет во еден правец -повратен
БЕЛГРАД Секој ден 05:10, 07:45, 09:25, 13:10, 16:45, 20:30 1200.00 МКД 2000.00 МКД 1020.00 МКД - 1730.00 МК

ГРЦИЈА

ПИЕРИА - ОЛИМПИ БИЧ, ПАРАЛИА, НЕИ ПОРИ

ХАЛКИДИКИ - ХАЛКИДИКИ И СИТОНИЈА

ОСТРОВИ ГРЦИЈА-ТАСОС, КРФ, ЛЕФКАДА, ЗАКИНТОС

ЈОНСКИ БРЕГ-ПАРГА, СИВОТА И ВРАХОС

Информации и резервации 048 551 300; 048 416 001

 

Веб страната од туристичка агенција ЛИОН ОЛИМПИК е од информативен карактер.Со цел за потполна информираност Ве молиме сите информации да ги проверите директно во агенција,по телефон, е-маил или лично. Ви благодариме на разбирањето.