STAY INSPIRED

Experience the essence of travel

ОСТАНЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Доживејте ја суштината од патувањето

The harmony of travel

Хармонијата на патувањето

STAY IN TOUCH

Be as connected as you want to be.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Бидете толку поврзани колку што Вие сакате

Whenever. Wherever.

Кога ... и Каде

Being away from home or the office has never been so easy, so convenient, so inspiring

Далеку од дома и канцеларија никогаш не било полесно, толку згодно и толку инспиративно

STAY PASSIONATELY

You are special.

Ти си посебен

ОСТАНЕТЕ СТРАСНО

Stay with us and expect highly qualified service and support with a smile.

Останете со нас и очекувајте високо професионална услуга и поддршка со насмевка

Call it our passion.

Тоа е нашата СТРАСТ

Welcome to the art of travel living.

Добредојдовте во уметноста на патувањето и живеењето

ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА - ТУРЦИЈА АНТАЛИЈА БОДРУМ КУШАДАСИ - ЕГИПЕТ ХУРГАДА ШАРМ ЕЛ ШЕИК - ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА - КИПАР - БУГАРИЈА - АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА - ШПАНИЈА - ПОРТУГАЛИЈА - МАЛТА

  Туристичка агенција LYON OLYMPIC

  “ Најпосле со што СЕ се раскажува овој наш живот - мисли, напори, погледи, насмевки, зборови, воздишки - Сето тоа тежнее кон брегот на другата страна, и во својот тек да ја добие правата смисла. Затоа што СЕ е ПРЕМИН... мост чии краеви се губат во бесконечноста, а спрема кој се сите земни мостови само детски играчки, бледи симболи. А СЕТА НАША НАДЕЖ е во другата страна. “ Иво Андриќ

  Да направиме заедно наши заеднички мостови кон целиот свет и да уживаме заедно:

  ВИЕ на вашите патувања, а ние во ВАШЕТО задоволство.

  Туристичка агенција LYON OLYMPIC е основана во април 2007 година како приватна туристичка агенција и во своето еднодецениско постоење и работа во областа на туризмот ја стекна довербата на голем број клиенти благодарение на својата висока професионалност и квалитетна услуга и понуда.

  Со цел да ја задржиме довербата на постојните, но и да ја прошириме нашата соработка со нови клиенти, тимот на „Лион Олимпик“ постојано ги следи современите туристички трендови и секогаш е подготвен да Ви помогне во избор на Вашите посакувани дестинации.

  Туристичката агенција LYON OLYMPIC како членка на многу системи на резервации Ви ги нуди следните услуги:

  • Хотелски резервации за индивидуални и групни патувања;
  • Туристички аранжмани, годишни одмори, свадбени патувања...
  • Организирање семинари, симпозиуми, научни конференции, посета на саеми...
  • Сите видови патнички осигурувања;
  • Сите видови трансфери;
  • Rent a car услуги.
  • Посредување за туристички и иселенички визи;
  • Билети за најразлични настани, претстави, концерти..
  • Обезбедуваме 24-часовен сервис за корпоративни клиенти.
  • Сите други услуги од туристичката индустрија.

  Вршиме брза, ефикасна и професионална резервација на летови од сите авионски компани и Ви даваме информации и совети за сè што е поврзано со летовите:

  • Информираме за најдобриот начин на патување.
  • Промовираме најповолни понуди.
  • Нудиме специјални понуди со попусти.
  • Вршиме резервации за групи.
  • Ве информираме и советуваме за програмите на авио-компаниите за собирање милји за прелетаните летови.

  Соработката со светски брендови ѝ овозможува на агенцијата LYON OLYMPIC да се одржува постојано на високо ниво, а квалитетот на понуденото да се мери со светски стандарди од бројот на задоволни патници.

  Според важечкиот Закон за туризам од 2003 година и неговите последните измени и дополнувања од 2008 година, агенцијата Lyon Olympic поседува „Б“ лиценца доделена од Министерство за економија на Македонија.

  Мотивите кои досега ја водеа агенцијата LYON OLYMPIC и ќе ја водат и понатаму се професионалност, одржлив квалитет на услуга, прецизност, ажурност, упорност и доверливост - манири кои станаа бренд за сопствен развој на агенцијата во оваа област и откривање нови можности.

  Полн назив на компанијата:

  Туристичка агенција LYON OLYMPIC / ЛИОН ОЛИМПИК дооел, увоз-извоз Прилеп

  Адреса: булевар Гоце Делчев бр. 47/8, МК-7500 Прилеп, Македонија

  Телефон : +389 48 551 300

  Факс +389 48 416 001

  Електронска пошта:

  lyon1booking@gmail.com  

  lyon.vesna@gmail.com

  Viber & WhatsApp 070 932 771

  Веб страната од туристичка агенција ЛИОН ОЛИМПИК е од информативен карактер.Со цел за потполна информираност Ве молиме сите информации да ги проверите директно во агенција,по телефон, е-маил или лично. Ви благодариме на разбирањето.