STAY INSPIRED

Experience the essence of travel

ОСТАНЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Доживејте ја суштината од патувањето

The harmony of travel

Хармонијата на патувањето

STAY IN TOUCH

Be as connected as you want to be.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Бидете толку поврзани колку што Вие сакате

Whenever. Wherever.

Кога ... и Каде

Being away from home or the office has never been so easy, so convenient, so inspiring

Далеку од дома и канцеларија никогаш не било полесно, толку згодно и толку инспиративно

STAY PASSIONATELY

You are special.

Ти си посебен

ОСТАНЕТЕ СТРАСНО

Stay with us and expect highly qualified service and support with a smile.

Останете со нас и очекувајте високо професионална услуга и поддршка со насмевка

Call it our passion.

Тоа е нашата СТРАСТ

Welcome to the art of travel living.

Добредојдовте во уметноста на патувањето и живеењето

ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА - ТУРЦИЈА АНТАЛИЈА БОДРУМ КУШАДАСИ - ЕГИПЕТ ХУРГАДА ШАРМ ЕЛ ШЕИК - ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА - КИПАР - БУГАРИЈА - АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА - ШПАНИЈА - ПОРТУГАЛИЈА - МАЛТА
  • Превоз

БРОДСКИ ПРЕВОЗ

Од неодамна ТА Lyon Olympic  влегува во системот на  Aferry  koj нуди можност за резервации на огромен број на бродови од сите бродски компании, рути и дестинации низ целиот свет.

Одлична можност да разгледате и да го испланирате Вашето патување сега и по морски пат, како и да резервирате место, тип  на6 возило ,како  тип на кабина.

Резервациите се во реално време, со моментална потврда на резервација, како и максимална сигурност за плаќањето, потврдено од неколку сигурносни системи и асоцијации.

Доколку пак не сакате да ги користите Вашите кредитни картички, обратете се до нас, а ние ќе ви направиме понуда, резервација и ќе ви испратме фактура и договор за патување - многу едноставно.

 

Веб страната од туристичка агенција ЛИОН ОЛИМПИК е од информативен карактер.Со цел за потполна информираност Ве молиме сите информации да ги проверите директно во агенција,по телефон, е-маил или лично. Ви благодариме на разбирањето.