STAY INSPIRED

Experience the essence of travel

ОСТАНЕТЕ ИНСПИРИРАНИ

Доживејте ја суштината од патувањето

The harmony of travel

Хармонијата на патувањето

STAY IN TOUCH

Be as connected as you want to be.

ОСТАНЕТЕ ВО КОНТАКТ

Бидете толку поврзани колку што Вие сакате

Whenever. Wherever.

Кога ... и Каде

Being away from home or the office has never been so easy, so convenient, so inspiring

Далеку од дома и канцеларија никогаш не било полесно, толку згодно и толку инспиративно

STAY PASSIONATELY

You are special.

Ти си посебен

ОСТАНЕТЕ СТРАСНО

Stay with us and expect highly qualified service and support with a smile.

Останете со нас и очекувајте високо професионална услуга и поддршка со насмевка

Call it our passion.

Тоа е нашата СТРАСТ

Welcome to the art of travel living.

Добредојдовте во уметноста на патувањето и живеењето

ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА - ТУРЦИЈА АНТАЛИЈА БОДРУМ КУШАДАСИ - ЕГИПЕТ ХУРГАДА ШАРМ ЕЛ ШЕИК - ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИИ - ЦРНА ГОРА - ХРВАТСКА - КИПАР - БУГАРИЈА - АЛБАНИЈА - ИТАЛИЈА - ШПАНИЈА - ПОРТУГАЛИЈА - МАЛТА
  • ИНДИВИДУАЛНИ ПАТУВАЊА

ОСЛО

Осло - главен град на Норвешка, трет град по големина во Скандинавија, со импресивен архипелаг на острови. Признат за глобален град поради неговата важност во финансиите, трговијата, забавата, уметноста и туризмот, со изобилство на фјордови кој може да се видат крстарејќи.

oslo

Топ 10 места од интерес:

1. Замок “Akershus”
2. Тврдина „Akershus“
3. Музеј на армиски сили
4. Музеј Фрам
5. Центар на Холохауст
6. Историскиот музеј
7. Кoн-Тики музеј
8. Музеј на Викиншките бродови
9. Паркот на рептилите
10. Шопинг зона- „Aker Brygge Wartf“

Предлог програма:

1 ден Предлагаме разглед на градот и посета на: замокот и тврдината Акершус, музејот на армиските сили. Ноќевање.
2 ден Предлагаме посета на Музејот Фрам-за поларниот брод Фрам, или Холохауст центарот, каде може да се види тој дел од историјата или посета на паркот на рептилите каде има повеќе од 100 вида рептили. Ноќевање.
3 ден Предлагаме: разглед на центарот и посета на Кон-Тики музејот, најпосетуваниот во Осло, исто впечатлив момент е музејот на Викиншките бродови. Ноќевање
4 ден Предлагаме крстарење по Фјордовите со „Carderbatrederiet“ или „Cristian Radich“.
5 ден Индивидауален трансфер до аеродром. Препорачуваме да бидете на аеродром 2 часа пред летот.

Цена: од 195 €

Во цената на пакетот е вклучено: 
- Авионски превоз на релација: Скопје–Осло-Скопје.
- Аеродромски такси 
- Хотелско сместување во хотел *** / 3 BB 

Летови: понеделник со петок 
*Цената и саатниците зависат од моментално расположливите места на Авио компанијата.

Во цената на пакетот не е вклучено: 
- Трансфер: aеродром - xотел
- Трансфер со TAXI = 35-45 €, во еден правец за две лицa

Веб страната од туристичка агенција ЛИОН ОЛИМПИК е од информативен карактер.Со цел за потполна информираност Ве молиме сите информации да ги проверите директно во агенција,по телефон, е-маил или лично. Ви благодариме на разбирањето.